Italien

Italien

Italien er det oplagte sted at holde ferie, lige meget om det er en længere ferie eller bare en forlænget weekend. Til de forlængede weekender er Italiens storbyer, som Rom, Milano og Napoli helt perfekte et udforske. De byder på mode, caféer og kultur bland andet i form af Vatikanstaten. Ved et længere ophold i Italien ville et smut til Gardasøen, Toscana eller Sicilien være helt ideelle, da der er så meget at opleve. Landskabet i disse områder er helt fantastisk, og der er helt sikkert noget for enhver aldre. Derudover har Italien en fantastisk madkultur med masser er pasta, pizza, fisk og skalddyr, som man bare ikke må gå glip af.

En af de byer, der helt klart er værd at udforske, er Italiens hovedstad Rom. Rom har rigtig meget forskellige at byde på. Der er blandt andet stadig spor fra romertiden såsom Colosseum. Derudover finder man verdens mindste stat indeni Rom, nemlig Vatikanstaten. Vatikanstaten er hjemsted for katolikkernes pave, og hvert år valfarter der hundredetusinde pilgrimme til landet, for at blive benådet og se de hellige haller.

Rom er især kendt for deres helt fantastiske bygningsværker, som blandt andet skt. Peters Kirken og Det Sixtinske Kapel. Derudover kan man også nyde Italiens lækre madkultur , og Roms yderst fine natteliv. Rom er bare en by, som man skal opleve mindst en gang.